Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Някои ще пътува ли до Серес в събота? Нещо да се уговорим.
    И аз съм само в събота.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• На 1.4 тс какви пари му излиза ангренажния комплект (всички ролки) и кой са най-сносните марки?Маслото ще е 20К и филтъра Манн,ако ползвате по-добри консумативи,кажете какво да купувам.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Днес си налях в ДВГ-то Универсален Модификатор и вариатора утихна. Като цяло ДВГ-то стана по тихо НО взе да попушва . Оборотите на празен ход паднаха на 600 и двигателя крета без да вибрира. Дали сътворих глупост???
        Опел Кадет GSI
        166 2,4 JTD
        ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
          На 1.4 тс какви пари му излиза ангренажния комплект (всички ролки) и кой са най-сносните марки?Маслото ще е 20К и филтъра Манн,ако ползвате по-добри консумативи,кажете какво да купувам.
          Виж в AXM комплектите на Dayco те според мен са най-добри, лагерите на ролките в комплекта са на SKF ако не се лъжа, която е една от най-добрите фирми на пазара
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
            Днес си налях в ДВГ-то Универсален Модификатор и вариатора утихна. Като цяло ДВГ-то стана по тихо НО взе да попушва . Оборотите на празен ход паднаха на 600 и двигателя крета без да вибрира. Дали сътворих глупост???
            Чувал съм за тая руската добавка , че е мн. добра но аз лично не бих си сложил нищо др. в ДВГ освен масло
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Дали сътворих глупост???
              Според мен да...

Comment

Днес си налях в ДВГ-то Универсален Модификатор и вариатора утихна. Като цяло ДВГ-то стана по тихо НО взе да попушва . Оборотите на празен ход паднаха на 600 и двигателя крета без да вибрира. Дали сътворих глупост???
                май ще търсиш къде ти е отишла компресията ....
                точка

Comment

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                  Ако на масло TOTAL QUARTZ 9000 долея SELENIA 20K AlfaRomeo дали ще се пресече... дали ще му стане нещо ?
                  Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                    В Горубляне ли го прави?Те тези тапицери са точно до нашия сервиз.
                    Идея какви пари взимат за регенериране на седалка?Понеже като гледам снимките на колегите и аз ще ги посетя скоро
                    Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                    BMW F13 M6
                    BMW X6 3.5d
                    Mini cooper r56 lci
                    Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Въпреки, че сме 2012 година, тая легенда с пресичането на маслата явно все още не е умряла...
                      @CHILIEV: Ако искаш да си спокоен, извади няколко капки масло от мотора (примерно с потапяне и вадене на щеката няколко пъти) и го смеси с другото, дето искаш да доливаш, за да си спокоен, че нищо не се пресича...
                      Аз съм сипвал на TуйнСпарк 16V смес от 50% Селения 20К и 50% Рейсинг... Мотора работеше по-тихо отколкото с всяко от двете масла поотделно...

Comment

• А дали ще има при евентуална разлика във вискозитета понеже не знам този quartz с какъв вискозитет е.
                        Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Поправка след 50км пробег след сипването на УМ колата намали драстично пушенето. Довечера ще меря компресията. М да колата е с масло BMW 10w40 high power
                          Last edited by rijko; d.m.y г., 14:09.
                          Опел Кадет GSI
                          166 2,4 JTD
                          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                            А дали ще има при евентуална разлика във вискозитета понеже не знам този quartz с какъв вискозитет е.
                            Total Quarz 9000 е 5W40. Не е проблем, че си го долял при SELENIA 20K - по-висок клас е от нея. Няма да се пресече. В момента всичко е 10W40
                            Last edited by Pepo; d.m.y г., 14:17.
                            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
                              Идея какви пари взимат за регенериране на седалка?Понеже като гледам снимките на колегите и аз ще ги посетя скоро
                              Мота ми се някаква сума от около 120лв., някъде в този диапазон беше
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                                Мота ми се някаква сума от около 120лв., някъде в този диапазон беше
                                120 лева за седалка ли?????

Говорим за текстил или за кожа, за претапициране, боядисване или освежаване(кожа)?
                                sigpic
                                Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Working...
                                X